Сега ще ви кажа как се разпределят важните постове в държавата. Договорката,

...
Сега ще ви кажа как се разпределят важните постове в държавата. Договорката,
Коментари Харесай

Трифонов сипе огън и жупел - пак от Фейсбук

" Сега ще ви кажа по какъв начин се разпределят важните постове в страната. Договорката, извинете, сглобката е следната – началник на Българска народна банка ще си остане Димитър Радев, това е кандидатурата на ГЕРБ, а подуправители ще бъдат Андрей Гюров от Продължаваме Промяната и Петър Чобанов от Движение за права и свободи, против което ГЕРБ ще получат гласовете на Движение за права и свободи и ПП-ДБ като поддръжка за техния претендент. Тоест, както споделя мъдрият български народ, “танто " за “танто ". Едното “танто " - Димитър Радев против другото “танто " – Гюров и Чобанов. "

Това написа в профила си във фейсбук водачът на " ИТН " Слави Трифонов. 

" Защо ли е по този начин? Ами тъй като по този начин стават нещата. Ти - на мене, аз - на тебе. Само дето “ти - на мене, аз - на тебе " го вършат тези, дето се ненавиждаха. ГЕРБ и Движение за права и свободи против Продължаваме Промяната и Демократична България. Извинете. ГЕРБ и Движение за права и свободи дружно с Продължаваме Промяната и Демократична България.

Това коалиция ли е? Не. Това е гнусна, цинична, отвратителна, омерзителна сглобка. Сглобка в името на парите и властта ", написа още Трифонов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР